• Home
  • CHRISTOPHE
  • DIENSTEN
  • WERKING
  • REFERENTIES
  • Contact
  • Christophe Maes, horeca adviseur
    Zien wat iedereen ziet, doen wat niemand doet!

WIE BEN IK?

Combinatie van dynamisme en ervaring - stressbestendig - horeca - marketeer - teamplayer - doorzetter - motivator.

Kort samengevat:

  • Afgestudeerd in 1995 aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde
  • Meer dan 20 jaar ervaring voor en achter de schermen
  • Ervaring opgedaan in restaurants als: Hof van Cleve, Sir Anthony Van Dijck, Comme Chez Soi
  • 15 jaar ervaring bij Belgocatering > Aankoop verantwoordelijke + opstart en opvolging van exploitaties
  • Diverse projecten als: Gault&Millau, Mijn Pop-up restaurant,...
  • Teamplayer – motivator – coach Creatief – horeca marketeer

Professionele ervaring

16/08/2000 tot 31/01/15 • Belgocatering Aalst, "Verantwoordelijke aankopen + opening en opvolging exploitaties"
15/04/2000 • Restaurant "Pierre Gagnaire" *** - 75008 Parijs, chef: Dhr. Pierre Gagnaire // Keuken
17/03/1998 • Restaurant “Comme chez Soi” *** - 1000 Brussel, chef: Dhr. Pierre Wynants // Keuken
15/05/1997 • Restaurant “La Luna” - 2000 Antwerpen, chef: Dhr. Dirk De Koninck // Keuken
05/02/1996 • Restaurant “Sir Anthony Van Dijck” - 2000 Antwerpen, chef: Dhr. Marc Paesbrugghen // Keuken
03/10/1995 • Restaurant “ 't Hof van Cleve” ** - 9770 Kruishoutem, chef: Dhr. Peter Goossens // Maître d’ hôtel

Stages

• Restaurant “t Laurierblad” - Dorp 4, 9290 Berlare
• Restaurant “De Pastorie” - Plaats 2, 2460 Lichtaart
• Restaurant “Les Ramiers” - Rue Basse 32, 5332 Crupet
• Restaurant “De Eiken” - Lierselei 173, 2390 Oostmalle
• Restaurant “De Kleine Bareel” - Bredabaan 1147, 2900 Schoten

Opleiding

• Hotelschool “ Ter Duinen“, Koksijde: 3de – 6de jaar + 7de jaar specialiteiten restaurant // Afgestudeerd op 31 augustus 1995
• Klein Seminarie, Hoogstraten
• Sint – Jan Berchmanscollege, Westmalle

Eveneens nam ik deel aan volgende wedstrijden:

Oostende 2001 • “Beste juniorkok der Belgische Hotelscholen”
Brussel 1994 • "Beste jonge hofmeester van België"
Charleroi 1995 • “Gastronomie et Culture“

OVER MAES AND MORE

Totaaladvies voor : Hotel, restaurant, brasserie, taverne, eetcafé. Inrichting & marketing, ondernemingsplan & locatie, onderhandelingen & aankoop, marktonderzoek

Van keuken tot culinair advies: Workflow, inrichting & werfopvolging, opening, op- & doorstart, efficiënte werking, training & opleiding, kaart samenstelling,...

REFERENTIES

  • Crown Plaza
  • Belgocatering
  • Colmar restaurant
  • Eccelenza
  • Julie's House
  • Belgo Catering

CONTACTEER MIJ

Talk:  +32 (0)477 36 60 28
Write:  christophe@maesandmore.be

© 2015 MAES AND MORE. All rights reserved.

by: MARATHON ADVERTISING AGENCY

  • HOME
  • CHRISTOPHE
  • DIENSTEN
    • Startup Horeca
    • Marktonderzoek
    • Keukeninstallatie
    • Culinair advies
    • Conceptontwikkeling
    • Rendementsverbetering
    • Projectmanagement
    • Management Support
    • Aankoop analyse
    • Trouble Shooting
    • Interim Management
    • Beoordeling Team
  • WERKING
  • REFERENTIES
  • Contact