ZOT VAN HOSPITALITY, ETEN, DRINKEN EN MENSEN • VERRIJKEN – VERWONDEREN – VERWENNEN • VEROORZAKEN – VERBINDEN
Combinatie van dynamisme en ervaring - stressbestendig - horeca - marketeer - teamplayer - doorzetter - motivator.
Kort samengevat:
16/08/2000 tot 31/01/15 • Belgocatering Aalst, "Verantwoordelijke aankopen + opening en opvolging exploitaties"
15/04/2000 • Restaurant "Pierre Gagnaire" *** - 75008 Parijs, chef: Dhr. Pierre Gagnaire // Keuken
17/03/1998 • Restaurant “Comme chez Soi” *** - 1000 Brussel, chef: Dhr. Pierre Wynants // Keuken
15/05/1997 • Restaurant “La Luna” - 2000 Antwerpen, chef: Dhr. Dirk De Koninck // Keuken
05/02/1996 • Restaurant “Sir Anthony Van Dijck” - 2000 Antwerpen, chef: Dhr. Marc Paesbrugghen // Keuken
03/10/1995 • Restaurant “ 't Hof van Cleve” ** - 9770 Kruishoutem, chef: Dhr. Peter Goossens // Maître d’ hôtel
• Restaurant “t Laurierblad” - Dorp 4, 9290 Berlare
• Restaurant “De Pastorie” - Plaats 2, 2460 Lichtaart
• Restaurant “Les Ramiers” - Rue Basse 32, 5332 Crupet
• Restaurant “De Eiken” - Lierselei 173, 2390 Oostmalle
• Restaurant “De Kleine Bareel” - Bredabaan 1147, 2900 Schoten
• Hotelschool “ Ter Duinen“, Koksijde: 3de – 6de jaar + 7de jaar specialiteiten restaurant // Afgestudeerd op 31 augustus 1995
• Klein Seminarie, Hoogstraten
• Sint – Jan Berchmanscollege, Westmalle
Eveneens nam ik deel aan volgende wedstrijden:
Oostende 2001 • “Beste juniorkok der Belgische Hotelscholen”
Brussel 1994 • "Beste jonge hofmeester van België"
Charleroi 1995 • “Gastronomie et Culture“
© 2018 MAES AND MORE. All rights reserved.